Polaganje kamena temeljca za hotel-spa u Koštunićima

Polaganje kamena temeljca za hotel-spa u Koštunićima

Polaganje kamena temeljca za hotel-spa u Koštunićimafoto: Fb Eko seli Koštunići

Potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i predsednik kompanije “Jomil” Jovan Čeković, položiće u sredu, 24. oktobra, kamen temeljac za hotel-spa u okviru kompleksa Turističko-rekreativnog centra “Momčilo Čeković” u Koštunićima.

“Nadležni iz ovog Ministarstva imali su sluha da prepoznaju dobru ideju, i nakon što su posetili Koštuniće i TRC, i posle višemesečnog pregleda svih neophodnih dokumenata, biznis plana, potvrda o sredstvima obezbedjenja, odobrila iznos od 50 miliona dinara, za početak izgradnje hotela” navodi se u saopštaneju kompanije JOMIL.

Novi hotel biće izgrađen u okviru kompleksa TRC “Momčilo Čeković”, u Koštunićima. U okviru planiranih 6000m2 nalaziće se novih 90 ležaja, dve kongresne sale sa po 100 mesta, zatvoreni bazen sa pratećim sadržajima kao što su saune, turska kupatila, prostor za masaže, teretanu, ambulante, veliki restoran sa kuhinjom, kafe bar, dečiji kutak, bilijar sale, itd.

Izvor: Gminfo.rs