Turističko Rekreativni Centar – Usluge

  1. Smeštaj (Vajati, apartmani, čardaci, naselje  kaca) –  Vajati, lepo dizajnirane drvene kućice raspostrti na padini iznad jezera, komforni, poseduju ukusno uređenu, u etno stilu dnevnu i spavaću sobu, mini kuhinju i kupatilo, sa podnim grejanjem unutra, a spolja drvenom terasom;
  2. Kupanje, šetalište i sport (jezero) – brzo tekuća brdovita rečna voda Čemernice pretvorena u jezersku, obećava posetiocu uživanje u kupanju, sedenju na kamenitoj obali, šetnji sa jedne i druge strane obale, rekreaciju, obojku i fudbal.
  3. Hrana iz domaće kuhinje (Etno restorani) – dva etno restorana sagrađena u etno stilu, topao enterijer i eksterijer,  nude domaću kuhinju i “tradicionalna sprska jela”, konferencijska sala
  4. Masaže i reflekso terapija (masažni centar) – termomasažni kreveti, masažno blato i reflekso terapija u tekućoj vodi.
  5. Turistički obilasci (atraktivna i istorijska mesta) planinarenje, biciklizam i pešačenje sa uživanjem u prirodnim lepotama pitomih predela; bogatstvo biljnog i životinjskog sveta, izvori hladne i pitke vode, šumoviti brežuljci ispresecani stazama se toplo preporučuju planinarima, lovcima i svima koji žele da pobegnu od urbanog života bar na kratko.
  6. Hrana iz domaće kuhinje (etno restoran) – dva etno restorana sagrađena i opremljena u etno stilu nude domaću kuhinju i “tradicionalna sprska jela”.