Turistčko rekreativnom centru “Momčilo Čeković” iz eko-etno sela Koštunići dodeljena je Velika Nagrada „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“

Turistčko rekreativnom centru “Momčilo Čeković” iz eko-etno sela Koštunići dodeljena je Velika Nagrada „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ za posebnu incijativu u preduzetničkom stvaralaštvu, na svečanosti održanoj 5.03.2016. od strane Međunarodnog ekonomskog foruma PERSPEKTIVE Dubrovnik I PROMO GLOBAL Zagreb.


Nagrada je dodeljena na osnovu Odluke Međunarodnog komiteta za dodelu nagrada i priznanja za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.
Svečanost dodele nagrada upriličena je u sklopu 3. Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope „300 najboljih“, održanog u periodu od 04. 03. do 06.03. 2016. godine u Dubrovniku, kada je i predstavljen je Projekat dodele nagrada i priznanja „ STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ i laureata, te upriličena dodela priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ za doprinos promociji preduzetništva i za posebnu inicijativu u preduzetničkom stvaralaštvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

Stvaratelji-za-stoljeca-priznanje
Predstavnici Turistčko rekreativnog centra “Momčilo Čeković” su prisustvovali ovoj svečanosti i lično primilo ovo priznanje.

Stvaratelji-za-stoljeca-nagrada
Prisutnima se obratio, prof. dr. Siniša Zarić, predsednik međunarodnog Komiteta za dodelu nagrada i priznanja SZS i profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, i pohvalio ovaj vredan projekat koji je okupio brojne stručnjake iz sveta preduzetništva.